PROGRAMMA & SPREKERS

Het programma

Dit jaar is het thema: LEKKER BOEIEND. In tijden van een concurrerende arbeidsmarkt is het nog belangrijker om uw medewerkers aan uw organisatie te binden en geboeid te houden. Want betrokken en bevlogen medewerkers zijn de beste ingrediënten voor een duurzame arbeidsrelatie. Maar hoe werkt dat? Tijdens het Anders Denken Symposium delen vier inspirerende sprekers hun eigenzinnige kijk op het binden en boeien van medewerkers en geven waardevolle inzichten uit hun eigen werkveld.

Het Anders Denken Symposium vindt dit jaar plaats in het Flint Theater in Amersfoort.

Voor wie is het Anders Denken Symposium?

Het Anders Denken Symposium wordt georganiseerd voor collega’s, HR professionals, leidinggevenden en directie die klant zijn van paraDIGMA groep.

Programma inhoud

Leuk dat u geïnteresseerd bent in het programma van het Anders Denken Symposium. Binnenkort maken wij de eerste sprekers bekend, u kunt ervan uit gaan dat zij ook dit jaar weer een andere kijk op de wereld van verzuim en vitaliteit geven!

Het programma is een inspirerend avondprogramma en start vanaf 16.00 uur.

  • 16.00 uur: Inloop

  • 17.00 uur: Start Anders Denken Symposium

  • 18.00 – 19.00 uur: Pauze

  • 19.00 uur: Vervolg Anders Denken Symposium

  • 20.30 uur: Borrel

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg dan onze social media kanalen en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

LAAT U INSPIREREN

Onze sprekers

Tijdens het Anders Denken Symposium 2022 delen vier inspirerende sprekers hun eigenzinnige kijk op het binden en boeien van medewerkers en geven waardevolle inzichten uit hun eigen werkveld.

Rudo Vissers

Rudo Vissers | CEO en oprichter paraDIGMA groep

Verzuim is in de basis geen medisch probleem, maar een managementkans

Rudo is onze eerste spreker tijdens het Anders Denken Symposium 2022. Met het thema van dit jaar ‘Lekker boeiend’ geeft Rudo scherpe inzichten in het belang van het binden en boeien van uw medewerkers. Met zijn jarenlange ervaring op het gebied van arbeid en gezondheid weet Rudo als geen ander de juiste snaar te raken en u als HR professional, leidinggevende of directie te inspireren!

REGISTREREN

RELATIES PARADIGMA GROEP
MEDEWERKERS PARADIGMA GROEP

CONTACT INFO