HET ONTSTAAN VAN HET ANDERS DENKEN SYMPOSIUM

Van inspiratieweek naar compleet symposium

Elk jaar willen wij u opnieuw inspireren en aanzetten om buiten de lijntjes te denken. Dit doen wij tijdens het Anders Denken Symposium, hét jaarlijkse evenement van paraDIGMA groep.

Het Anders Denken Symposium is ontstaan sinds 2015 vanuit de gedachte om inspiratiesessies te houden voor onze klanten en collega’s. Het doel was om zo gezamenlijk te kijken naar innovaties, visies en onderscheidende ideeën binnen de wereld van duurzame inzetbaarheid. Vanuit deze ambitie werd de eerste inspiratieweek georganiseerd. Een week lang werden klanten en collega’s ontvangen waar Maarten van der Weijden, Olympisch sporter en overwinnaar van kanker, als eerste gastspreker een inspirerende sessie gaf. Na evaluatie van deze week ontstond het idee om er een enerverende inspiratiemiddag van te maken en Het Anders Denken Symposium was geboren.

VOORGAANDE SYMPOSIA

2017 – 2021

Thema: Leiderschap

Bekijk de trailer van het Anders Denken Symposium 2017. Het thema van dit jaar was ‘Leiderschap’ met vier inspirerende sprekers: Rudo Vissers (CEO), Rens van der Vorst (Technofilosoof), Chiel van der Linden (Trainer en coach) en Björn Kuipers (Voetbalscheidsrechter).

Thema: Regisseren kun je leren

Het Anders Denken Symposium werd gehouden op 27 september 2018 in het Muziekcentrum van de Omroep te Hilversum. Het thema van dit jaar was ‘Regisseren kun je leren’, met sprekers als Rudo Vissers (CEO), Martin Koolhoven (Filmmaker), William Boeva (Comedian) en Eduard Baas (Onderzoeker en schrijver).

Thema: De zin en onzin over vitaliteit

Het Anders Denken Symposium 2019 stond in het teken van ‘De zin en onzin over vitaliteit’. Met sprekers als  Rudo Vissers (CEO), Dick Swaab (Neurobioloog), Leonard Hofstra (Professor) en Goedele Liekens (Seksuoloog) was het weer een daverend succes!

Thema: Anders Kijken

We hebben allemaal onze eigen kijk op bepaalde zaken en mensen. Maar als we die blik eens loslaten en anders kijken gaan we andere dingen zien. Problemen worden uitdagingen, uitdagingen worden kansen en regels en protocollen worden mensen. Daar gingen we afgelopen jaar dieper op in tijdens het Anders Denken Symposium 2021. Met vier prikkelende sprekers als Rudo Vissers (CEO), Maarten van Rossem (Historicus) , Damiaan Denys (Psychiater, filosoof en hoogleraar) en Francien Regelink (schrijfster) was afgelopen jaar weer een succes.

MEER INSPIRATIE

Het Anders Denken Platform

Naast het Anders Denken Symposium hebben wij vanuit paraDIGMA groep het Anders Denken Platform. Dit is het platform waar wij iedereen aanmoedigen om met een nieuwe blik naar de wereld te kijken; een nieuw paradigma. Lees ons Anders Denken Magazine, luister naar de Anders Denken Podcast of bezoek het Anders Denken Symposium en laat u inspireren!

Anders Denken Magazine
Anders Denken Podcast

REGISTREREN

RELATIES PARADIGMA GROEP
MEDEWERKERS PARADIGMA GROEP

CONTACT INFO